Xavier Samuel Forum

Xavier Samuel Forum


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 O Tejloru

Go down 
AuthorMessage
♥ MissLautner ♥
Admin ~Xavier's Little Secret~
Admin ~Xavier's Little Secret~
♥ MissLautner ♥

Posts : 637
Join date : 2010-06-13
Age : 24
Location : In my dreams with Taylor Lautner... :)

PostSubject: O Tejloru   Thu Jun 17, 2010 7:10 pm

Taylor Daniel Lautner (Grand Rapids, Michigan, 11. februara 1992.), je američki glumac. Glumio je u mnogim filmovima, a najpoznatije su mu uloge Sharkboy-a u The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D i (naravno!) Jacoba Blacka, Bellinog (Kristen Stewart) najboljeg prijatelja u Twilight-u(Sumrak).
Taylor je rođen u porodici francusko-nemačko-indijanskih porekla. Ima sestru, Makenu Lautner. Kao dete obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine i osvojio je mnogo nagrada na državnim i međunarodnim takmicenjima.

Američkoj je publici pre Twilight-a bio dobro poznat iz porodicnog filma "The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D". U filmu je glumio s Taylorom Dooleyem, koji mu je jedan od najboljih prijatelja. Ponosno ističe da s njim ima mnogo sličnosti. Osim što obojica imaju isto ime, obojica su rođeni u februaru ,i majke im imaju ista imena , žive u istom delu Los Angelesa, samo minut udaljeni jedan od drugog.

Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidelo da je roditeljima rekao da želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno pa su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo pa su odlučili da se presele u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i pozajmljivao glas u crtacima, a konačni probitak u svet glumaca značila je uloga Jacoba Black-a u Twilight-u, snimljenom 2008. godine.Taylor ce glumiti Jacoba Blacka i u nastavcima Twilight-a:The Twilight Saga:New Moon(bice prikazan 20.Novembra 2009.),The Twilight Saga:Eclipse(bice prikazan 30.Juna 2010.) i The Twilight Saga:Breaking Dawn(josh se ne zna datum prikazivanja).Taylor sada snima film sa Taylor Swift,Valentine`s Day.

_________________

Where has my heart gone? An uneven trade for the real world... Oh I... I want to go back to... Believing in everything and knowing nothing at all...
{♥️} Jacob Black. {♥️} 'Cause he never left. {♥️}
Back to top Go down
View user profile
 
O Tejloru
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Xavier Samuel Forum :: Twilight Saga :: Likovi i Glumci :: Werewolves :: Jacob Black-
Jump to: